Products | Technologies | Support | Press | Reviews | Where To Buy
Home - Reviews

Product: Language:

Here you can find a listing of the latest reviews and articles about Noctua products:

    EnlaceHW.com Review
    21.10.2014: EnlaceHW.comflag

    NF-A4x10 5V, NF-A8 PWM, NF-A8 FLX, NF-A8 ULN, NF-A9 PWM, NF-A9 FLX Review

    "Otro aspecto en que sobresalen los ventiladores A-Series es la acústica. El nivel de optimización que tienen es impresionante. Su funcionamiento es prácticamente silencioso. Sin embargo, el rendimiento no se ve afectado por este hecho ya que producen un flujo de aire y una presión estática más arriba del estándar de ventiladores de sus respectivos tamaños. "

    Test verdict: "Los ventiladores A-Series se mantienen fieles al nivel de calidad que uno espera de la marca Noctua. La construcción es excelente y refleja el alto nivel de la mano de obra en su fabricación. La robustez de los diferentes materiales involucrados en el proceso es evidente y se pueden apreciar a través de los detalles del marco del ventilador y hasta en los paneles anti vibraciones."
    more




    PCGamers.net.au Review
    21.10.2014: PCGamers.net.auflag

    NH-D15 Review

    "The Noctua NH-D15 was much anticipated and I was wondering how the engineers/designers would be able to top the NH-D14. As it turns out, it looks like it was a case of efficiency via newer technology. The new NF-A15 fans and widened fin stack has meant that the NH-D15 can provide improved thermal performance with a decrease in the fan speeds and acoustic profile."

    Test verdict: "The NH-D15 is a great option for those chasing a super quiet rig and builders who don't want to use closed loop water coolers but still want to chase heavy overclocks. It isn't cheap but it's build to last and performs well at a whisper. This is a well finished and thought out cooler and a worthy successor to the iconic NH-D14." (Phil Carroll, PCGamers.net.au)
    more




    HwT.dk Review
    21.10.2014: HwT.dkflag

    NH-D15 Review

    "Når vi får lidt ekstra varme under køleren ser fordelingen faktisk nogenlunde ens ud. Temperaturen når begge blæsere kører på fuld skrue er utrolig god, faktisk er den en tand bedre end nogen af de AIO vandkølingssystemer jeg har testet tidligere. Ligeledes her kan det hurtigt gøres op at det er en klar fordel med to blæsere kontra en med denne køler. Det er desuden rigtigt flot at se hvor stor en forskel der er på ydelsen mellem den gamle og den nye topmodel fra Noctua. Det er i hvert fald en smule mere end jeg havde forventet i første omgang. Støjniveauet hos Noctuas NH-D15 er faktisk ganske lavt. Selv med begge blæsere monteret og kørende ved fuld hastighed larmer de ikke nær så meget som mange andre kølere gør, nok på grund af at det er 140mm blæsere som kun kører ved 1500RPM. Ikke desto mindre synes jeg det er rigtigt flot. Derudover er køleren næsten lydløs når der skrues ned for blæserne. Ydelsen er godt nok en del ringere i forhold til fuld kraft, men ikke desto mindre stadig utrolig god i forhold til hvad man ellers får."

    Test verdict: "Noctuas nye topmodel lever uden problemer op til forventningerne. Et lækkert kvalitetsprodukt som leverer hele vejen igennem, især når det kommer til køleevne. Det er desuden rigtigt flot at se hvor meget Noctua har forbedret sig i forhold til den gamle topmodel, NH-D14, som stadig er en god køler, bare ikke helt så god som den nye NH-D15." (Lynge Poulsgaard, HwT.dk)
    more




    TechTesters Review
    20.10.2014: TechTestersflag

    NH-L12 Review

    "Je kan Noctua koelers bijna blindelings reviewen. Aan de prijs, een stevig pakket extra’s, een bijzonder verzorgde verpakking en installatie, uitmuntende bouwkwaliteit van alle onderdelen, en uitstekende koel- en geluidsprestaties. Althans dat is de verwachting ook wanneer je met de NH-L12 begint te werken, en gelukkig stelt hij wat dat betreft niet teleur. Het kunnen vertrouwen op een merknaam is een zeldzame kunst wat dat betreft, en verdient ook een positieve kanttekening."

    Test verdict: "De NH-L12 is net als z’n broertjes en zusjes bedoeld is als een product voor echte liefhebbers die graag iets meer uitgeven om net die beetje extra prestaties te halen, of die de typische Noctua-ervaring reeds waarderen, en met dat in het achterhoofd doet de NH-L12 het zoals verwacht uitstekend." (Stephan Overbeeke, TechTesters)
    more




    videotesty.pl Review
    20.10.2014: videotesty.plflag

    NF-A8 PWM, NF-A8 FLX, NF-A8 ULN, NF-A9 PWM Review

    "Po raz kolejny firma Noctua, nie rozczarowała swoimi nowymi produktami. Wentylatory sprawdzają się bardzo dobrze w testach. Są stosunkowo ciche i wydajne. Modele NF-A9 znakomicie sprawdzają się, aby zainstalować je z przodu obudowy. Natomiast z tyłu możemy zamontować mniejsze NF-A8. W opakowaniu znajdziemy wszystko co będzie nam niezbędne do szybkiej instalacji wentylatora. Za lepszą jakość wykonania, płaci się wyższą cenę. Tak jest w tym przypadku."

    Test verdict: "Dla bardziej wymagających użytkowników polecam zainteresować się tą serią." (Paweł Borysewicz, videotesty.pl)
    more




    Page 1 of 720 >>
    Page:



Noctua
21.10.2014 - EnlaceHW.com NF-A4x10 5V
Test verdict: "Los ventiladores A-Series se mantienen fieles al nivel de calidad que uno espera de la marca Noctua. La construcción es excelente y refleja el alto nivel de la mano de obra en su fabricación. La robustez de los diferentes materiales involucrados en el proceso es evidente y se pueden apreciar a través de los detalles del marco del ventilador y hasta en los paneles anti vibraciones."
Submit

21.10.2014 - PCGamers.net.au NH-D15
Test verdict: "The NH-D15 is a great option for those chasing a super quiet rig and builders who don't want to use closed loop water coolers but still want to chase heavy overclocks. It isn't cheap but it's build to last and performs well at a whisper. This is a well finished and thought out cooler and a worthy successor to the iconic NH-D14." (Phil Carroll, PCGamers.net.au)
Submit

21.10.2014 - HwT.dk NH-D15
Test verdict: "Noctuas nye topmodel lever uden problemer op til forventningerne. Et lækkert kvalitetsprodukt som leverer hele vejen igennem, især når det kommer til køleevne. Det er desuden rigtigt flot at se hvor meget Noctua har forbedret sig i forhold til den gamle topmodel, NH-D14, som stadig er en god køler, bare ikke helt så god som den nye NH-D15." (Lynge Poulsgaard, HwT.dk)
Submit

20.10.2014 - TechTesters NH-L12
Test verdict: "De NH-L12 is net als z’n broertjes en zusjes bedoeld is als een product voor echte liefhebbers die graag iets meer uitgeven om net die beetje extra prestaties te halen, of die de typische Noctua-ervaring reeds waarderen, en met dat in het achterhoofd doet de NH-L12 het zoals verwacht uitstekend." (Stephan Overbeeke, TechTesters)
Submit