Products | Technologies | Support | Press | Reviews | Where To Buy
Home - Reviews

Product: Language:

Here you can find a listing of the latest reviews and articles about Noctua products:

    XtremeSystems.org Review
    23.04.2014: XtremeSystems.orgflag

    NH-D15 Review

    "The NH-D15 was 0.3 delta cooler at stock(load) conditions and 0.2 delta cooler under oc(load) from my former champion(Air-Coolers) Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme. How's that for little to no noise? At low rpm there was a bit more noise detected than a single 140mm produced in previous tests. At full rpm, I measured little extra noise, so it is either the same or less as far as the sound level testing went."

    Test verdict: "I was really surprised that the Noctua could keep such a low temperature, but I ran the test three times and reapplied TIM every time looking for what I did wrong, but I couldn't find anything odd. As for the load temperatures, all I can say is I have a huge smile on my face still." (Ambrosidou Nat, XtremeSystems.org)
    more




    Crazypc.ro Review
    23.04.2014: Crazypc.roflag

    NH-D15 Review

    "Pentru sistemele de top care se doresc a fi și silențioase Noctua NH-D15 reprezintă o alegere demnă de luat în calcul. Acest model va fi curând disponibil și în piața de IT din România la un preț de aproximativ 400-450 ron. Prețul este reflectat în bundle-ul generos și în performanțele sale."

    Test verdict: "Noctua își păstrează tradiția și continuă să ofere fanilor Noctua silențiozitate și performanță bună într-un singur pachet. Cu un design foarte reușit care a înlăturat problemele celebrului NH-D14, NH-D15 pe tot parcursul testelor s-a comportat impecabil." (Vlad Buluta, Crazypc.ro)
    more




    ExtraHardware.cz Review
    23.04.2014: ExtraHardware.czflag

    NH-D15 Review

    "+ špičkový výkon v celom spektre otáčok
    + obzvlášť pri nízkych (~ 660) otáčkach vynikajúci pomer výkon/hlučnosť
    + pri PWM regulácii veľmi tichý v idle i v záťaži
    + nadštandardná podpora zo strany výrobcu (predzvesť kompatibility i o niekoľko rokov)
    + stabilná a pohodlná montáž k základnej doske
    + v prvých dvoch slotoch, zľava i sprava, nekoliduje ani s vysokými pasívmi RAM
    + prvotriedne dielenské spracovanie pasívu
    + osvedčené dlhoveké ventilátory s tichým motorčekom"


    Test verdict: "A to hlavne pre vynikajúce ventilátory, ktoré v kooperácii s pasívom perfektne fungujú i pri nízkej hlučnosti. K výslednému efektu lepšiu alternatívu asi nenájdete." (Ľubomír Samák, ExtraHardware.cz)
    more




    WASD.ro Review
    22.04.2014: WASD.roflag

    NH-L12 Review

    "Desi in mod normal sunt curios si vreau sa testez un cooler pe cat mai multe procesoare, cele 3 scenarii au oferit o privire de ansamblu buna asupra comportamentului cooler-ului Noctua NH-L12. Chiar daca temperatura in Prime95 cu carcasa inchisa urca foarte mult, trebuie sa stiti ca in cele 3 saptamani cat acest cooler a fost instalat in ASRock M8, absolut niciodata nu a ajuns la o asemenea valoare. Nici macar atunci cand am rejucat Metro Last Light. Daca se doreste a fi utilizat intr-o carcasa normala in care sa incapa fara probleme la instalare il recomand cu cea mai mare caldura. Este atat versatil pentru diferite scenarii, cu un ventilator sau cu doua simultan si pe langa asta este si foarte performant. Evident, despre zgomot nu am sa spun nimic deoarece este pana la urma un cooler Noctua si silentiozitatea este semnatura lor. Pretul de achizitie al lui NH-L12 poate parea mare, este drept. Insa, performanta si calitatea constructiei il fac sa merite orice banut. Pana la urma o investitie intr-un cooler Noctua este de viitor si poti fi sigur ca vei primi gratuit sistem de retentie indiferent de viitoarele socket-uri care vor aparea."

    Test verdict: "Daca cumva prindeti vreo reducere va recomand sa il achizitionati fara sa ezitati. Merita!" (Octavian Fulger, WASD.ro)
    more




    ENG PC Review
    22.04.2014: ENG PCflag

    NH-U14S Review

    "بالتأكيد لست في حاجة أن نقول أن الأقل ف درجة الحرارة هو الأفضل!، هنالك منافسة قوية ما بين مشتت TPC 812 ومشتت NH-U14S وكما نرى فمشتت كولر ماستر هو الفائز إلا أن بالنظر إلى الصوت الهادئ فمشتت نوكتشوا بالتأكيد الأفضل"

    Test verdict: "المشتت NH-U14S قدم أداءًا رائعًا غير متوقع وكان هذا بسبب اختلاف التصميم عن أخيه الأصغر NH-U12S أيضًا بسبب المروحة ذات القطر 14CM والتي يتحرك الهواء من خلالها بأسلوب أفضل من مروحة 12CM، أما عن الصوت فهو أهدأ ويشبه كثيرًا NH-D14 فينصح بهذا المشتت للوحات X79 ومعالجات LGA 2011 خاصة إن أردت كسر سرعتها، لذا أنصحك بتبديل مشتتك إن كان ذا صوت مرتفع وأداء أقل من المشتت NH-U14S" (Amir Abd EL Fattah, ENG PC)
    more




    Page 1 of 651 >>
    Page:



Noctua
23.04.2014 - XtremeSystems.org NH-D15
Test verdict: "I was really surprised that the Noctua could keep such a low temperature, but I ran the test three times and reapplied TIM every time looking for what I did wrong, but I couldn't find anything odd. As for the load temperatures, all I can say is I have a huge smile on my face still." (Ambrosidou Nat, XtremeSystems.org)
Submit

23.04.2014 - Crazypc.ro NH-D15
Test verdict: "Noctua își păstrează tradiția și continuă să ofere fanilor Noctua silențiozitate și performanță bună într-un singur pachet. Cu un design foarte reușit care a înlăturat problemele celebrului NH-D14, NH-D15 pe tot parcursul testelor s-a comportat impecabil." (Vlad Buluta, Crazypc.ro)
Submit

23.04.2014 - ExtraHardware.cz NH-D15
Test verdict: "A to hlavne pre vynikajúce ventilátory, ktoré v kooperácii s pasívom perfektne fungujú i pri nízkej hlučnosti. K výslednému efektu lepšiu alternatívu asi nenájdete." (Ľubomír Samák, ExtraHardware.cz)
Submit

22.04.2014 - WASD.ro NH-L12
Test verdict: "Daca cumva prindeti vreo reducere va recomand sa il achizitionati fara sa ezitati. Merita!" (Octavian Fulger, WASD.ro)
Submit