Products | Technologies | Support | Press | Reviews | Where To Buy
Home - Reviews

Product: Language:

Here you can find a listing of the latest reviews and articles about Noctua products:

    PCAXE.com Review
    18.11.2014: PCAXE.comflag

    NF-A14 industrialPPC-2000 PWM, NF-A14 industrialPPC-2000 IP67 PWM, NF-A14 industrialPPC-2000 Review

    "U vezi maksimalne brzine ventilatora: iako nije dostigao maksimalnu brzinu, radijator je gust itd. Da li je NF-A14 iPPC pružio najbolje performanse? Da li NF-A14 iPPC pruža tihu i efikasnu zamenu za fabričko rešenje? Da? To je ono što je najbitnije. Verovatno nije teško biti tiši od onih turbina, a Noctua ventilatore realno ni ne treba posebno hvaliti. Zaključak do kojeg dolazimo je da Noctua predstavlja najozbiljnijeg proizvođača računarskih ventilatora na svetu, a sada i industrijskih rešenja. Pored ogromnog broja modela u raznim dimenzijama, pune lepeze formata od 40 do 140mm, ovoj kompaniji nema ravne."

    Test verdict: "Noctua iPPC modele možemo preporučiti svima i za skoro sve namene, a da ne bismo previše odlutali od IT domena, vratićemo se na računare i performanse." (Atila Gobor, PCAXE.com)
    more




    GreenTechReviews.ru Review
    18.11.2014: GreenTechReviews.ruflag

    NF-A9 FLX Review

    "Стоит отметить, что при использовании вентиляторов Noctua, удалось добиться не только снижения температуры процессора, но и заметно меньший уровень шума. Даже на минимальной скорости вентилятор Noctua демонстрирует лучшую производительность, нежели штатное решение."

    Test verdict: "Noctua NF-A9 FLX является чрезвычайно тихим и эффективным решением, если вы планируете приобрести 92 мм вентилятор! Мало того, что даже на максимальных оборотах его не слышно, то с LNA или ULNA адаптером можно будет считать ваш ПК пассивным с точки зрения уровня шума! Для требовательных к уровню шума пользователей мы смело можем рекомендовать NF-A9 FLX к покупке!" Владимир Солонин, GreenTechReviews.ru)
    more




     GreenTechReviews.ru Review
    NF-A9 PWM Review

    "Стоит отметить, что при использовании вентиляторов Noctua, удалось добиться не только снижения температуры процессора, но и заметно меньший уровень шума."

    Test verdict: "Рассмотренная нами новинка в лице Noctua NF-A9 PWM продемонстрировала великолепные результаты по соотношению эффективности и уровня шума! В ней собраны все передовые технологии Noctua, благодаря чему была достигнута максимальная эффективность не в ущерб другим техническим показателям." (Владимир Солонин, GreenTechReviews.ru)
    more




    WhatNext.pl Review
    18.11.2014: WhatNext.plflag

    NF-P14s redux-1500 PWM, NF-P14s redux-1200 PWM, NF-P14s redux-1200, NF-P14s redux-900, NF-P14r redux-1500 PWM, NF-S12B redux-1200 PWM, [...] Review

    "Wentylatory w testach spisały się bardzo dobrze. Znacząco obniżają one temperatury procesora, w zależności od ich konfiguracji."

    Test verdict: "Wentylatory Noctua z serii Redux są bardzo ciekawymi propozycjami. Brak bogatego wyposażenia dodatkowego sprawił, że są one dostępne za znacznie niższą kwotę. Są one bardzo dobre pod względem wydajności, a jakość wykonania także nie odbiega od przyjętych przez firmę Noctua standardów." (Michał Andruszkiewicz, WhatNext.pl)
    more




    BenchX.com Review
    17.11.2014: BenchX.comflag

    NH-D15 Review

    "Este U14S assim como o irmão U12S, é mais uma vez a prova de que a Noctua sabe o que faz, e falo bem, ou seja este cooler apresentou boas temperaturas mesmo em Overclock, sendo que este cooler e capaz de satisfazer as necessidades que qualquer user, e manter todos e quaisquer processadores frescos mesmo em condições mais adversas, sendo que é uma opção a ter bastante em conta para todos os user que procurem qualidade com performance, sendo que o único contra será o preço penso que quando se trata de um produto como este em que como podemos aqui comprovar tem a sua qualidade garantida, vale de certo a pena o investimento, e de nao esquecer também que este conta com garantia de 6 anos, o que ainda fundamenta mais o investimento neste produto"

    Test verdict: "[P]odemos concluir que a Noctua fez uma excelente trabalho com este produto, e sai da nossa mesa de testes com o selo GOLD." (Tiago Ricardo Mendes Taipina, BenchX.com)
    more




    Page 1 of 728 >>
    Page:



Noctua
18.11.2014 - PCAXE.com NF-A14 industrialPPC-2000 PWM
Test verdict: "Noctua iPPC modele možemo preporučiti svima i za skoro sve namene, a da ne bismo previše odlutali od IT domena, vratićemo se na računare i performanse." (Atila Gobor, PCAXE.com)
Submit

18.11.2014 - GreenTechReviews.ru NF-A9 PWM
Test verdict: "Рассмотренная нами новинка в лице Noctua NF-A9 PWM продемонстрировала великолепные результаты по соотношению эффективности и уровня шума! В ней собраны все передовые технологии Noctua, благодаря чему была достигнута максимальная эффективность не в ущерб другим техническим показателям." (Владимир Солонин, GreenTechReviews.ru)
Submit

18.11.2014 - WhatNext.pl NF-P14s redux-1500 PWM
Test verdict: "Wentylatory Noctua z serii Redux są bardzo ciekawymi propozycjami. Brak bogatego wyposażenia dodatkowego sprawił, że są one dostępne za znacznie niższą kwotę. Są one bardzo dobre pod względem wydajności, a jakość wykonania także nie odbiega od przyjętych przez firmę Noctua standardów." (Michał Andruszkiewicz, WhatNext.pl)
Submit

17.11.2014 - BenchX.com NH-D15
Test verdict: "[P]odemos concluir que a Noctua fez uma excelente trabalho com este produto, e sai da nossa mesa de testes com o selo GOLD." (Tiago Ricardo Mendes Taipina, BenchX.com)
Submit