Produits | Technologies | Support | Presse | Tests | Distributeurs
Home - Tests

Produit: Langue:



    WASD.ro Review
    22.04.2014: WASD.roflag

    NH-L12 Review

    "Desi in mod normal sunt curios si vreau sa testez un cooler pe cat mai multe procesoare, cele 3 scenarii au oferit o privire de ansamblu buna asupra comportamentului cooler-ului Noctua NH-L12. Chiar daca temperatura in Prime95 cu carcasa inchisa urca foarte mult, trebuie sa stiti ca in cele 3 saptamani cat acest cooler a fost instalat in ASRock M8, absolut niciodata nu a ajuns la o asemenea valoare. Nici macar atunci cand am rejucat Metro Last Light. Daca se doreste a fi utilizat intr-o carcasa normala in care sa incapa fara probleme la instalare il recomand cu cea mai mare caldura. Este atat versatil pentru diferite scenarii, cu un ventilator sau cu doua simultan si pe langa asta este si foarte performant. Evident, despre zgomot nu am sa spun nimic deoarece este pana la urma un cooler Noctua si silentiozitatea este semnatura lor. Pretul de achizitie al lui NH-L12 poate parea mare, este drept. Insa, performanta si calitatea constructiei il fac sa merite orice banut. Pana la urma o investitie intr-un cooler Noctua este de viitor si poti fi sigur ca vei primi gratuit sistem de retentie indiferent de viitoarele socket-uri care vor aparea."

    Verdict du test: "Daca cumva prindeti vreo reducere va recomand sa il achizitionati fara sa ezitati. Merita!" (Octavian Fulger, WASD.ro)
    more




    GreenTechReviews Review
    21.04.2014: GreenTechReviewsflag

    NH-L12 Review

    "Сразу стоит отметить, что уровень шума оказался очень низок и даже на максимальных оборотах вентиляторов кулер не вызывал никакого дискомфорта даже при тестировании на открытом стенде в полуметре от автора."

    Verdict du test: "Noctua NH-L12 продемонстрировал отличное сочетание эффективности, уровня шума и габаритов. Он отлично для своего класса справился с разогнанным процессором и может занять место не только в стандартных высокопроизводительных системах, но даже и в мощных мультимедийных HTPC-системах. Не к чему придраться как к качеству исполнения, так и к комплекту поставки — всё исполнено на высшем уровне. Определённо Noctua NH-L12 стоит своих денег, поэтому если вы выбираете высокоэффективный кулер топ-конструкции и готовы выложить немалую сумму, то стоит обратить внимание на него!" (Владимир Солонин, GreenTechReviews.ru)
    more




    Vidi.hr Review
    01.04.2014: Vidi.hrflag

    NH-L12 Review

    "Usprkos zapravo malim dimenzijama NH-L12 pruža odlične performanse, dostojne čak i pristojnog overclockinga, no samo u slučaju da istovremeno koristite oba ventilatora. Skidanjem jednog ventilatora toplina i njezina nemogućnost da se “odmakne” od heatsinka, polako dolazi do izražaja. To nije neki problem, barem što se buke tiče, jer oba su ventilatora u svojem istovremenom radu gotovo nečujna. Instalacija hladnjaka je, kao i uvijek kod Noctue, bezbolna i vrlo jednostavna, oduzimajući vam svega par minuta vremena."

    Verdict du test: "Sasvim solidne performanse s obzirom da je riječ hladnjaku zapravo jako malih gabarita i možda na očigled slabih disipacijskih mogućnosti, ali Noctua je još potvrdila da izgled vara. Nešto što nam je još jednom Noctua potvrdila jesu njezine natprosječno visoke cijene proizvoda, ali na to smo već zapravo i navikli. Ionako ju (cijenu) manje gledamo kao negativnu stavku, jer Noctua je više puta dokazala da s razlogom čvrsto stoje iza svojih proizvoda." (Matej Majstorović, Vidi.hr)
    more




    RelaxedTech.com Review
    27.03.2014: RelaxedTech.comflag

    NH-L12 Review

    "Overall, both the NH-U9B SE2 and the NH-L12 come packed with whisper quiet fans and come loaded with a ton of useful accessories. SecuFirm2 makes the installation process so easy that it's not even funny. The NT-H1 thermal compound that Noctua includes is also top notch. The TIM is much heavier and thicker than Artic Silver 5 but it is still easy to spread around. Noctua is not only great at making CPU coolers and fans but also thermal compounds which not many people are aware of. The customer service is a bonus if you ask me because if the fans ever stop working, Noctua will send you new ones free of charge! "

    Verdict du test: "The NH-L12 on the other hand took us by storm and it showed Intel's stock cooler who's the boss. It completely destroyed the Intel stock cooler both in idle and under load so Noctua gets a big thumbs up for designing another amazing low profile cooler." (Henry Peshkepija, RelaxedTech.com)
    more




    hard-h2o.com Review
    06.03.2014: hard-h2o.comflag

    NH-L12 Review

    "No vamos a encontrar jamás un disipador malo del fabricante austriaco; el diseño y la ingeniería que hay detrás de cada disipador o ventilador es increíble y prueba de ello es la calidad final de este modelo. La sonoridad es de lo mejor y con un caudal de aire que no resiente para nada; debemos tener muy claro que es un disipador creado para equipos HTPC o de reducidas dimensiones, al ser de perfil bajo, por lo que una CPU de gama alta y con overclocking no es entorno perfecto para este disipador. Dicho esto, supera con creces cualquier disipador de perfil bajo, con unas temperaturas excelentes y que nos aseguran una total estabilidad de nuestro sistema. Otro punto a destacar, como siempre, la facilidad de instalación y el uso de un único sistema de montaje para cualquier socket, lo que alarga aún más la vida de este disipador."

    Verdict du test: "El Noctua NH-L12 es el compañero perfecto para HTPC o equipos en mini torres, fácil de instalar, un rendimiento excelente y nada menos que 6 años de garantía, que nos aseguran un funcionamiento ideal." (David Portero, hard-h2o.com)
    more




    Page 1 de 39 >>
    Page:



Noctua
24.04.2014 - Hardware Ready NH-D15
Verdict du test: "Per prima cosa dobbiamo fare i complimenti a Noctua per il lavoro svolto in questo dissipatore, come potete vedere dai test si evince che il Noctua NH-D15 è superiore a tutti gli altri dissipatori" (Matteo Russo, Hardware Ready)
Submit

24.04.2014 - HardZone.es NH-D15
Verdict du test: "Lo han conseguido. Lo que parecía imposible ha sucedido, y Noctua ha logrado mejorar el NH-D14 con este NH-D15. No solo han mejorado su rendimiento térmico, sino que han creado un disipador prácticamente inaudible incluso bajo máxima carga, con una instalación que no puede ser más sencilla, y además han solucionado los problemas de compatibilidad con módulos de memoria RAM de disipadores grandes que achacaba su predecesor. Dicho esto, solo podemos levantarnos y aplaudir: ¡Bravo, Noctua! (Rodrigo Alonso, HardZone.es)
Submit

23.04.2014 - XtremeSystems.org NH-D15
Verdict du test: "I was really surprised that the Noctua could keep such a low temperature, but I ran the test three times and reapplied TIM every time looking for what I did wrong, but I couldn't find anything odd. As for the load temperatures, all I can say is I have a huge smile on my face still." (Ambrosidou Nat, XtremeSystems.org)
Submit

23.04.2014 - Crazypc.ro NH-D15
Verdict du test: "Noctua își păstrează tradiția și continuă să ofere fanilor Noctua silențiozitate și performanță bună într-un singur pachet. Cu un design foarte reușit care a înlăturat problemele celebrului NH-D14, NH-D15 pe tot parcursul testelor s-a comportat impecabil." (Vlad Buluta, Crazypc.ro)
Submit